Student Maik presenteert bijzondere leerwerkplaats aan directie

Studenten van de opleiding Verkoopspecialist Albeda/MBO Westland leren en onderzoeken op een bijzondere leerwerkplaats: dierenspeciaalzaak Avonturia in Den haag.

Driejarige verbintenis

Dit is de eerste editie van een driejarig leerwerkplaatsverbintenis waarbij de studenten zeven weken lang een traject lopen om het examenonderdeel “winkelpresentatie” op een unieke wijze afronden. De examenopdracht bestaat uit twee onderdelen: een werkstuk over (winkel)presentaties binnen Avonturia en een presentatie over het werkstuk.

Deze presentatie werd gegeven tijdens een rondleiding door student Maik van Velthoven aan directeur Albeda College Economie & Ondernemen Suzanne Langbroek op de leerwerkplaats. "Studenten vinden het leuk om in de praktijk les te krijgen, het is dynamischer en echter dan op school, je ziet hier het belang en nut van het presenteren van de producten”, aldus Maik.

Inspiratie

Docent Sander Molenaar vertelt “Avonturia is een mooie en inspireerde leerwerkplaats. Onze studenten maken opdrachten waar Avonturia ook wat aan heeft. Deze manier van leren en onderzoeken is een meerwaarde voor studenten en het bedrijf”.

Dierenspeciaalzaak Avonturia De Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak in de Benelux, biedt activiteiten voor kinderen, heeft een dierenarts op de locatie en heeft een webshop. Bekijk hier de foto`s van de rondleiding en de studenten aan het werk.

terug naar nieuws