MBO Westland nodigt je uit!

MBO Westland nodigt je uit voor de open dagen. Hier kun je meer informatie vinden over het diverse opleidingsaanbod. Het opleidingsaanbod varieert van handel, zakelijke dienstverlening, techniek, groen, zorg en food. Je bent van harte welkom op:

  • Zaterdag 18 november                  van 10:00 tot en met 14:00
  • Woensdag 24 januari                    van 15:00 tot en met 20:30
  • Woensdag 7 maart                        van 17:00 tot en met 20:00

 

Edwin Leerdam docent bedrijfskunde kijkt uit naar de open dagen “ik vind het belangrijk dat de studenten met een fijn gevoel naar huis gaan en dat zij de juiste informatie krijgen van de opleiding waarvoor zij komen”. Er worden diverse studenten ingezet die de rol als Junior Marketeer vervullen en helpen tijdens o.a. de open dagen. “ik heb vorig jaar ook mogen helpen tijdens de open dagen, erg leuk om vmbo-studenten te helpen. Daarnaast leren wij zelf ook enorm veel in deze functie” aldus Tiffany van Lenten, Junior Marketeer (student Bloem & Design).

MBO Westland zet hoog in op het meegeven van een fijne ervaring, veilig gevoel en uiteraard voldoende informatie die de student kan helpen bij het maken van een keuze. MBO Westland nodigt u graag uit voor een kop koffie, tot dan! 

terug naar nieuws