Een mooi gebaar van de studenten!

08 december 2017

Niels Berkenbosch is derdejaars student van de opleiding financiële beroepen, bedrijfsadministrateur. Hij is volgens vele een altijd vrolijke en grappige student en een aanwinst voor de klas! Naast dat hij een enorm gezellige student is, heeft hij de spierziekte Duchenne.

Tijdens een Engels presentatie wist Niels heel de klas stil te krijgen, toen hij vertelde dat hij graag nog eens naar London zou willen. Reden voor Demi Verheij, Kirsten Breugom en Melissa de Ruiter een poging te wagen zijn wens in vervulling te laten komen door te schrijven aan Radio 538. Tijdens “de beste wensen” laat 538 stoere, bijzondere en vette wensen uitkomen.

Niels en de studenten werden verrast toen Radio 538 de klas binnenkwam met het goede nieuws….. Uit alle vele ingezonden wensen, wist de wens van Niels bovenaan de stapel te komen en gaat hij een lang weekend naar London! “Niels is altijd een hele gezellige en vrolijke jongen in de klas en wij helpen hem graag. Dit keer besloten we iets extra’s te doen door zijn wens in vervulling te laten komen. Super dat het ons is gelukt!” aldus Demi Verheij, medestudent van Niels.

Een prachtig initiatief zo vlak voor Kerst!  

terug naar nieuws