Op wintersport met MBO Westland

Het nieuws dat er zoveel sneeuw gevallen is dat je ingesneeuwd bent in Oostenrijk doet iedere wintersporter het hart sneller laten kloppen. Je zou direct willen afreizen naar de Alpen.

Gelukkig hebben we voor de zomervakantie alweer plannen gemaakt zoals we nu al drie jaar doen. Uiteindelijk hadden we na de herfstvakantie een hele touringcar vol studenten verzameld die in de voorjaarsvakantie met ons meegaan op wintersport. Heel veel reclame hoeven we niet meer te maken na al die jaren. Er zijn studenten die alle studiejaren meegaan die ze bij ons op school zijn en dus voor de derde keer van de partij zijn. De goede sfeer en gezelligheid staan voorop want er is natuurlijk niets leukers dan iets te doen wat je allemaal leuk vind. En om anderen kennis te laten maken met iets wat je zelf heel graag doet, delen van je plezier is fijn! Er is geen verschil tussen niveau 2, 3 of 4 studenten, er is geen verschil of je student bent van Lentiz, Albeda of Mondriaan. We zijn MBOWestland. De docenten die meegaan als begeleider zijn afkomstig van alle scholen en de samenwerking loopt perfect, we hebben allemaal zo ons eigen rol.

Natuurlijk gebeurt er weleens een ongelukje en breekt iemand iets maar dat mag de pret niet drukken. Tot nu toe is het altijd een onvergetelijk week geweest. Zelfs slaapgebrek weegt niet op tegen het plezier dat je met elkaar hebt!

 

terug naar nieuws