Verkooptraining Bloem & Design

De groep Bloem & Design studenten van het eerste leerjaar zullen het nieuwe schooljaar beginnen met een project dat verbonden is aan de Nationale Zomerbloemententoonstelling. Deze tentoonstelling wordt van 7 t/m 10 september 2017 georganiseerd in de Oude Kerk in Naaldwijk.
Tijdens deze vier dagen gaan onze studenten in de Oude Kerk boeketten maken én verkopen. Voorbereidingen voor dit project zijn in volle gang. Op papier is de plattegrond van 'onze winkel' al gemaakt, aan de uitwerking wordt hard gewerkt. De bloemlijsten zijn samengesteld en de bloemen besteld. De koelwagen is gereserveerd en het pinapparaat besteld. De verkoopteams worden geformeerd en het PR-team gaat binnenkort de eerste persberichten versturen. Kortom: een prachtig project waarin alle facetten van een 'eigen zaak' worden gecombineerd.

Om de verkooptechniek te verbeteren werd de brancheorganisatie VBW ingeschakeld. Afgelopen dinsdagmorgen werden onze studenten professioneel getraind door Michelle Raadsheer van Double Quality Counseling. Met goede voorbeelden en handige tips & trucs werden onze studenten voorbereid op hun rol als verkoper of verkoopster.

 

terug naar nieuws