Open dagen & events

Wij vinden onze open dag eigenlijk een event, want een open dag hoort meer te zijn dan je deuren open zetten en je beste beentje voor te zetten. Ons event neemt je mee in jouw toekomst, geeft je een inkijkje in het World Horti Center en vertelt je alles over onze opleidingen.

In het schooljaar 2019/2020 openen we onze deuren, namelijk op:

  • Woensdag 27 november 2019 van 15.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 17 januari 2020 van 15.00 – 20.00 uur
  • Woensdag 4 maart 2020 van 15.00 – 20.00 uur

Wil je een keer langskomen en kennismaken buiten de open dagen? Dat kan natuurlijk! Je bent altijd meer dan welkom om een dag(deel) mee te lopen bij een opleiding. Of als je gewoon een gesprekje wilt over de verschillende mogelijkheden, dan ben je uiteraard ook welkom.

Stuur een mailtje met jouw gegevens en wat we precies voor je kunnen doen naar: info@mbo-westland.nl

We nemen dan snel contact met je op.

Kom in de kas

Op 6 april doen wij weer mee aan Kom in de Kas. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en te zien wat MBO Westland in samenwerking met World Horti Center biedt.  Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de praktijklokalen en leerpleinen van MBO Westland. In de kassen van Demokwekerij Westland wordt uitleg gegeven over onderzoeken met innovatieve belichting, teeltsystemen, veredeling en gewasbescherming.

Het bedrijfsleven, dat in het innovatiecentrum vertegenwoordigd is met een permanente stand, laat innovaties zien op het gebied van kasconstructie, energie en klimaat, nieuwe teeltmethoden, techniek en logistiek. Op de beursvloer van Food & Flowers vertellen de bedrijven over de innovaties op het gebied van gezondheid en welbevinden.

De open dag komt tot stand in samenwerking met Kom in de Kas Westland. Een bezoek aan World Horti Center is, middels eigen vervoer, eenvoudig te combineren met een bezoek aan Kom in de Kas. Een actueel overzicht met deelnemende bedrijven vindt u hier.

Let op: World Horti Center is niet opgenomen in de busroute van Kom in de Kas, maar is goed bereikbaar op de fiets. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers die met de auto willen komen. De deuren staan op zaterdag 6 april open van 10:00 tot 16:00 uur aan Europa 1, Naaldwijk.