Open dagen & events

Wij noemen onze Open Dag eigenlijk een Event, want een Open Dag hoort meer te zijn dan je deuren open zetten en je beste beentje voor te zetten. Ons Event neemt je mee in jouw toekomst, geeft je een inkijkje in het World Horti Center en vertelt je alles over onze opleidingen.

In het schooljaar 2017 / 2018 openen we driemaal onze deuren, namelijk  op ...

zaterdag 18 november            10.00-14.00 uur
woensdag 24 januari (2018)    15.00-20.30 uur
woensdag 7 maart (2018)        17.00-20.00 uur

Wil je een keer langskomen en kennismaken buiten de open dagen? Dat kan natuurlijk! Je bent altijd meer dan welkom om een dag(deel) mee te lopen bij een opleiding. Of als je gewoon een gesprekje wilt over de verschillende mogelijkheden, dan ben je uiteraard ook welkom.

Stuur een mailtje met jouw gegevens en wat we precies voor je kunnen doen naar:

info@mbo-westland.nl

We nemen dan snel contact met je op.

Pallet Design 2018                        

Let the Games begin!

MBO Westland organiseert sinds 2016 “Pallet Design Contest” die volledig in het teken staat van duurzaamheid. Het is dé ontwerpwedstrijd(en) voor Lentiz-scholen en MBO Westland! Doe mee en lees hier meer over!

Game on!

De wedstrijd houdt meer in dan alleen een palletproduct ontwerpen en vormgeven. Je moet ook een inspirerend verhaal hebben over duurzaamheid, jouw ontwerpproces van Pallet Design laten zien en de uitdaging willen aangaan om iets op school, of zelfs in de wereld, te veranderen. Lees hier meer over de wedstrijd!