Examenexpositie Bloem & Design

Op woensdag 5 juni 2024 vindt de examenexpositie plaats van studenten Bloem & Design vanaf 19:15. Verdere informatie volgt nog. Graag aanmelden via onderstaand formulier!

Aanmelden Examenexpositie Bloem & Design

MBO Westland Bloem & Design presenteert examenexpositie in vorm van bruidsshow

Derdejaars studenten van de opleiding Bloem & Design aan MBO Westland presenteren op woensdag 5 juni aanstaande hun examenarrangementen in de vorm van een bruidsshow. Docente Anja Olijhoek vertelt: “Deze examenexpositie is de kers op de taart voor onze studenten. Ze kunnen laten zien wat ze in huis hebben door het maken van prachtige arrangementen en bruidsdecoraties.“

 

Bruidsshow
De studenten laten tijdens de examenexpositie zien wat ze de afgelopen jaren geleerd hebben en hoe ze de opdrachten van diverse opdrachtgevers verwerkt hebben in hun bruidswerken. Een onderdeel van de expositie is een bruidsshow met catwalkshow; hierbij laten de studenten de prachtigste bruidsdecoraties zien, maar ook andere arrangementen zoals tafelversieringen en frameboeketten.
Voorbereidingen van getalenteerde floral designers
De studenten zijn druk bezig met voorbereidingen en trots op wat ze gaan maken. Olijhoek: “Alle studenten hebben inmiddels twee gesprekken gevoerd met hun klant om wensen en ideeën te bespreken. Er zijn schetsen, moodboards en sfeerbeelden gemaakt én er is nagedacht over de invulling van de catwalk show. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld één van onze studenten, Melissa Junier. Zij heeft een collega als model gevraagd en heeft een jurk, visagist en fotograaf geregeld!”

 

Iedereen welkom
Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en kennis te maken met de jonge floral designers. Naast de wervelende show is er koffie, thee en taart in stijl!
Locatie: World Horti Center/MBO Westland, Europa 1, Naaldwijk
Datum: Woensdag 5 juni vanaf 19:00 uur. 19:15 uur start catwalkshow.
Entree is gratis, graag aanmelden.