jongen en meisje voor groene muur

Welke opleiding past bij jou?

Talenten laten groeien

Leren en werken in de regio? Bij MBO Westland vind je een opleiding die bij jou past. We werken veel samen met bedrijven waardoor leren in een praktijkgerichte context centraal staat. Mede daardoor hebben al onze opleidingen een grote baanzekerheid. Doorleren op het hbo is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij bieden opleidingen in de domeinen Business, People, Greentech en Start. Kijk snel naar onderstaande opleidingen en kom naar onze open dagen of meeloopdagen!
Kom naar de open dag

Business Academy

Ben je een ondernemende student met ambitie en ben je op zoek naar een economische opleiding? Dan is de gloednieuwe MBO Westland Business Academy misschien wat voor jou!

Meer over de Business Academy

Green Trade & Logistics

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ondernemend talent? Kies dan voor de opleiding Green Trade & Logistics (Agrohandel & Logistiek). Een brede bedrijfskundige, economische en logistieke opleiding met een internationaal karakter in de agro-sector.

Business Administration & Control

Cijfers zijn voor veel mensen abracadabra, maar niet voor jou! Sterker nog: jij bent hiervoor gemaakt. Als business Administration & Control specialist leer jij alle ins en outs over de boekhouding en de financiële administratie van een bedrijf.

Sales & Business Relations

Als Sales & Business Relations specialist ben je de schakel tussen het bedrijf en de klant. Commercieel denken en verkopen staan in deze opleiding centraal. Iets voor jou?

portret meisje met krullen

Commercieel medewerker

Een klant overtuigen, werken onder druk en verkooptargets halen: daar draai jij je hand niet voor om. Als commercieel medewerker heb jij van nature talent voor het goed kunnen omgaan met mensen en het verkopen van producten of diensten. Wil jij je verkooptalent optimaal benutten? Volg dan de opleiding Commercieel medewerker.

Office & Management

Ben jij iemand die van nature alles organiseert en regelt? Houd jij je hoofd koel, kun jij goed communiceren en vind je het leuk om te ondersteunen en te regelen? Word dan beste Office & Management support specialist die er is en volg je opleiding bij MBO Westland. We leren je hoe je de steun en toeverlaat van de directie wordt!

E-Commerce & Marketing

De toekomst is online! E-commerce ontwikkelt zich razendsnel. Online een reis boeken, of een nieuwe telefoon bestellen: het is de normaalste zaak van de wereld geworden. Daarom staan veel organisaties te springen om (nieuw) online talent! Word expert in online marketing strategie, online traffic, conversie genereren en durf te groeien. Dit is dé opleiding die aansluit op actuele en online behoeften vanuit de markt.

People

Food & Lifestyle

Heb jij een passie voor voeding, gezondheid en leefstijl? Wil je leren welke voeding geschikt is voor verschillende doelgroepen en hoe je hen kunt voorlichten én overtuigen om de beste keuzes te maken voor hun gezondheid? Dan is de opleiding Food & Lifestyle iets voor jou!

meisje met hoofddoek

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg

Vind jij het leuk om met mensen te werken? Wil jij hen ondersteunen en begeleiden op het gebied van zorg en welzijn? En houd je van plannen en coördineren? Dan is de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg iets voor jou.

Onderwijsassistent

Wil jij werken in het onderwijs en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Word jij blij van het idee dat je een kind net dat extra zetje in de juiste richting kan geven? Ben je flexibel, creatief en lijkt het je leuk om met kinderen te werken? Dan is de opleiding tot onderwijsassistent echt iets voor jou.

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Vind je het leuk om met kinderen te werken en ze te verzorgen? Dan is dit jouw opleiding. Als pedagogisch medewerker kinderopvang begeleid en verzorg je groepen kinderen van nul tot twaalf jaar. Je begeleidt kinderen in hun dagelijkse leefsituatie en bij hun persoonlijke verzorging. Je draagt eveneens zorg voor huishoudelijke werkzaamheden en voor de ruimte waar de kinderen verblijven.

Dienstverlening, Helpende Zorg en Welzijn

Wil jij graag met mensen werken? Kinderen, ouderen of gehandicapten die dat nodig hebben ondersteunen en begeleiden, zodat ze zo lang mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen? Dan is de opleiding Dienstverlening, Helpende Zorg en Welzijn iets voor jou. Alles wat je doet, doet ertoe.

Aanmelden voor 1 april

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de intake. Als je niet kunt komen, neem dan even contact met ons op. Als je wilt kun je bij jouw aanmelding ook een tweede voorkeur voor een opleiding opgeven.

 

Je hebt recht op toelating tot de opleiding als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • je meldt je uiterlijk 1 april aan;
  • je voldoet aan de wettelijke toelatingseisen;
  • je neemt deel aan de verplichte intake-activiteit(en).

 

Ook als je je na 1 april aanmeldt, wordt jouw aanmelding zo snel mogelijk verwerkt. Het verschil is dat je dan geen automatisch toelatingsrecht meer hebt op de opleiding van jouw keuze. We doen altijd ons best om je te plaatsen bij de opleiding van jouw keuze. Lukt dat niet, dan kijken we in overleg welke andere opleiding bij je past.

meisje kijkt om bij bloemen