BOL niveau 3 en 4

Business Academy

Ben je een ondernemende student en ben je op zoek naar een economische opleiding, maar twijfel je nog over welke richting je op wil? Dan is de gloednieuwe MBO Westland Business Academy misschien wat voor jou!

Proefstuderen

Weet je al welke richting je wilt volgen, maar wil je je nog verdiepen in de opleiding? Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen aan de MBO Westland Business Academy!

Verschillende opleidingen bieden de mogelijkheid om een dagje met een klas mee te lopen. Je wordt dan gekoppeld aan een student die de opleiding al volgt. Zo kun je goed kennismaken met de opleiding en zien of die opleiding echt bij je past.

Wil je komen proefstuderen? Dan volg je samen met andere mensen die het ook interessant vinden een programma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de opleiding. Op deze manier wordt het makkelijker voor je om een keuze te maken.

Aanmelden proefstuderen Business Academy

Informatie over de opleiding

Welke opleiding aan de Business Academy je ook kiest: je start altijd met een algemeen basisjaar waarbij je kennis maakt met verschillende richtingen. Dus ook al twijfel je nog over de juiste keuze je kunt na het eerste jaar nog altijd switchen van opleiding zonder vertraging op te lopen.
Na het basisjaar kies je definitief in welke richting je wil afstuderen.

Opbouw van de opleiding

Na het basisjaar Commercie & Sales maak je de keuze voor de richting waar je in wil afstuderen: Green Trade & Logistics, Sales & Business Relations of E-Commerce & Marketing.

 

Na het basisjaar Business & Services kun je kiezen uit de richtingen Business Administration & Control of Office & Management.